Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWij gaan graag op vakantie! Dat wil zeggen een dag (liever nog een paar) doorbrengen in een andere (liefst zonnige) omgeving. Over een paar weken is het voor[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 courgettes 300 g couscous (pak a 400 g Biologisch) 5 eetlepels olijfolie 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 100 g dadels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 mandarijn (schoongeboend) 200 g kipfilet (in stukjes) 50 g pistachenoten (gepeld) 1 ei 1 eetlepel crème fraîche 4 potten gevogeltefond[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 ml rode port 450 g speklapjes 5 takjes verse tijm 1 teen knoflook 300 g kipfilet 2 el olijfolie 250 g kastanjechampignons 18 plakjes[...]
Bron: ah.nlNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk vind het leuk om te bbq-en met een bepaald thema. Zo hebben we al eens een Thaise bbq gedaan en gisteren stond deze barbecue met gerechten uit Libanon,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk lijk meestal meer eiwitten over te houden dan eierdooiers, maar ik heb er een hekel aan om ze weg te gooien. De kip heeft er moeite voor gedaan en dan zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWij gaan graag op vakantie! Dat wil zeggen een dag (liever nog een paar) doorbrengen in een andere (liefst zonnige) omgeving. Over een paar weken is het voor[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMAANDAG: Ontbijt: Lijnzaadcrackers met beleg Lunch: Quiche Lorraine Diner: Bloemkoolhuzarensalade met brood. Fruit naar keuze ¼ eiwitten/vetten: ei,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 10 personen De farce -------- 250 gram kipfilet 70 gram gereduceerde gevogelte bouillon 70 gram creme fraiche 2 stuks eiwitten 1 snee witbrood zonder[...]
Bron: smulweb.nl