Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Hallo daar lieve lezers! Gisteren stuurde lezeres Jana een berichtje op facebook met ' Waar blijven je blogs deze week? '. Schandalig! Sorry Jana en de rest![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZoete aardappel is het spannende zoete broertje van de 'gewone' aardappel. Zoete aardappel kan onder de schil zowel wit als oranje zijn, maar beide varianten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten: 1,5 kilo haas of konijn 150 gr. donkere chocolade of naar smaak 1 à 2 gesneden uien 2,5 dl rode of witte wijn 1 dl wijnazijn 6 à 8 kruidnagels 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is lekker en vergt niet veel voorbereiding. Kan een dag van tevoren klaargemaakt worden. Oventijd ongeveer 5 uur. Ingrediënten voor 6 personen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl6 eetlepels olijfolie 12 knoflooktenen, gepeld 1 scharrelkip van ca. 1250 gr. in 8 stukken gesneden 150ml witte wijn of fino sherry 50 draadjes saffraan,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlInvoltini zijn opgerolde, gevulde vleesrolletjes. Je kunt ze met rundvlees, varkensvlees of kip maken. Ik had vandaag hele dunne biefstukjes genomen. Helaas[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is onderdeel van het Rozendiner uit het boek Altijd Feest en heb ik een tijdje geleden klaargemaakt omdat ik er wijnen bij wilde uitproberen. Een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDit recept is onderdeel van het Rozendiner uit het boek Altijd Feest en heb ik een tijdje geleden klaargemaakt omdat ik er wijnen bij wilde uitproberen. Een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlRegelmatig wordt door bezoekers van mijn blog gezocht naar eenvoudige desserts en eenvoudige voorgerechten. Jaren geleden heb ik het recept van vandaag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTafeletiquette voor ontspannen eten Vandaag de regels voor het tafeldekken en daarnaast wat handige tips om het voorbereiden en bereiden van (kerst)diners wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl