Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
De winter is dit jaar niet zo streng geweest, maar toch hadden we zaterdagmiddag een fijn opwarmertje aan deze chai. De combinatie van specerijen, gember en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIn de winkel en op de markt kun je ze weer krijgen: stoofperen! Keiharde peren, totaal ongeschikt om rauw te eten, maar heerlijk als je ze stooft. Het[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVanavond was ik heel blij met mijn impulsaankopen van een paar dagen terug - die ik inmiddels totaal vergeten was. In het voorraadmandje op het balkon lagen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMeer dan twee jaar geleden heb ik een kruidencake recept geplaatst. Eergister werd mij gevraagd of dat recept wel klopte, of ik niet een foutje had gemaakt in[...]
Bron: taartenart.blogspot.comVoor als je een keer, zoals ik, kruidnoten wil maken in de zomer en de buurtsuper heeft nog geen speculaaskruiden, of voor als alles op zondag dicht is, of[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTaai taai is lekker, maar vult ook niet erg.... een zak is hier in ieder geval zo weg gegeten door de mannen. Dus tijd voor een volkoren variant. Ik had alleen[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag wil ik vertellen hoe ik Schnitzbrot maak. Het is een brood dat in de kersttijd wordt gebakken en dat zo rijk aan vulling is dat het eigenlijk meer[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr gemalen kaneel 10 gr gemalen kruidnagelen 10 gr nootmuskaat 5 gr witte peper 5 gr gemalen anijs 5 gr gemalen kardemom[...]
Bron: allrecipes.nl