Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Gistermiddag rond kooktijd was kleuterlief naar zwemles en lag onze baby te slapen. En ik heb genoten van de rust in de keuken. Geen stuiterend kind op de bank[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kanteloepmeloen (1,2 kg) 12 dunne plakjes rauwe ham (125 g) 50 g Parmezaanse kaas, in krullen afgeschaafd 2 eetl. extra[...]
Bron: allrecipes.nlHallo daar! Gisteravond heb ik voor het eerst zelf weer in de keuken gestaan en met een beetje hulp van m'n vader een hele lekkere maaltijd bereid. We maakten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk ben een echte Facebook madam en speel het spel voluit: ik behoor NIET tot de categorie die alleen maar (voyeuristisch) toekijkt wat een ander doet zonder[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten 2 meloenen 250 gr feta (kaas) 2 kopjes rijst Olijfolie Muntblaadjes Zout & peper (naar smaak) *Bereidingswijze De meloenen halveren. Hol ze[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZongerijpte vijgen en meloen De markt van vanochtend leverde een vijftal mooie rijpe vijgen op! Drie grote flesvormige en twee ronde. We nemen ook drie kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de nieuwste Delicious staat deze gevulde courgette die mij wel lekker leek. In plaats van lamsgehakt heb ik rundergehakt genomen. Afgelopen week heb ik[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beDe zon is weer verdwenen en volgens de weermannen en weervrouwen komt ‘ie voorlopig ook niet meer terug. Ach, ze zitten er wel vaker naast, dus wie weet.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlVrijdag 14 mei hebben we met de Meisjeshuis Wijnkring Nieuw Zeelandse wijnen geproefd met bijpassende hapjes. Als je me vraagt wat mijn favoriet is, dan[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorig weekend at ik op Down the Rabbithole een heerlijke salade met watermeloen en feta. Dat kan ik zelf ook. En met de meloenen in bonus ben ik aan het[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com