Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
1 kg drumsticks, peper, zout, 50 gram spek, 2 sjalotten, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 grote tomaten, 1 el olie, 2 el boter, 250 ml bouillon,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok uit De complete keuken van Frankrijk. Volgens het recept heb je per persoon een vleugel van 250 gram nodig. De kleinste vleugel die wij konden krijgen was[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekkere zachte preitaart, zonder dikke room/kaaslaag, dus ook nog eens slank. 4 velletjes bladerdeeg, 3 preien, 200 ml witte wijn, beetje boter, tijm, 75[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 2 sjalotjes, 1 prei, 1 kleine winterwortel, 1/2 bosje peterselie, 4 takjes selderij, 2 dl droge witte wijn, 2 bakken mosselen, 1 bekertje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 10 augustus 500 gr. magere varkenslappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 4 tomaten, 3 el olie, 1 dl droge witte wijn, 3 el tom.puree, peper, 750 gr.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 6 mei Dit was een recept uit La Cucina Italia. De smaak was goed, maar het was behoorlijk droog, volgende keer behalve de geitenkaas ook maar wat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 3 mei deelname aan het foodblogevent mei heerlijk, weer asperges, vers van de boer. Deze keer met een romig sausje met stukjes ei en ham erdoor.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com