kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | recept citroentaart jamie oliver | tongfiletrolletjes
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder couscous ananas

Gevonden 91 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kip, ui en aardappels uit de oven

Ingrediënten 4 kippenbouten grof zeezout versgemalen zwarte peper 3 eetlepels olie 1 kg aardappels met rode schil (zak a 1 1/2 kg) 4 rode uien 1 net[...]

Bron: ah.nl
Kipsat

voor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]

Bron: smulweb.nl

Coq au vin

De coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com
Chinees [] [] []

voor 4 personen Gezouten gestoomd kip 4 kippenbouten, elk in 3 delen verdeeld zout zwarte peper, grof gemalen kippenbouillonpoeder sesamolie Chinese rijstwijn[...]

Bron: smulweb.nl
Roti Massala Kip

voor 4 personen 800 gram Kippenbouten 2 stuk(s) Versnipperde ui 3 teentje(s) Knoflook (geperst) 2 eetlepel(s) Massala 2 theelepel(s) Tomatenpuree 500[...]

Bron: smulweb.nl
Hongaarse gestoofde kip met boerenyoghurt

voor 4 personen 4 Kippenbouten 2 eetlepel Paprikapoeder 25 gram Boter 4 eetlepel Olijfolie 2 Zoete Uien 2 teentje Knoflook 2 Rode paprika 4 Tomaat 4 takjes[...]

Bron: smulweb.nl
Koude Chinese kip met sesamsaus

voor 4 personen VOOR KIP: 2 kippenbouten, elk in 2 verdeeld 3 cm gember, in plakjes 1 lente-ui in grove plakjes 1/2 t Sichuan peperkorrels of grof gemalen[...]

Bron: smulweb.nl
Jambalaya met auberginedip

voor 4 personen Jambalaya: 100g hamblokjes 100g roze garnalen 6 kippenbouten (of vleugels) 1 klein blikje mais handvol diepgevroren erwten 1 rode en 1 groene[...]

Bron: smulweb.nl
Gemakkelijke Thaise kokos curry kip

Ongeveer 1 kg drumsticks of kippenbouten 1 pakje kokosmelk 50 ml kippenbouillon 2 middelgrote aardappelen in stukjes 1/2 tl komijnzaad 2 kaffir lime bladeren[...]

Bron: smulweb.nl
Kippenbouillon stap-voor-stap

Ingrediënten 1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 3 takjes peterselie 2 takjes selderij 2 takjes[...]

Bron: ah.nl
Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

Dit heb je nodig: 250 gram rundergehakt; 1 kippenbout; 1 grote ui; 2 tenen knoflook; een paar takjes platte peterselie; 1 bosje verse koriander; 1 stengel[...]

Bron: smulweb.nl
Tajine met kip

4 kippenvleugeltjes 4 kippenbouten 8 eetlepels gesnipperde ui 4 citroenen in schijfjes sap van 1 citroen 2 koffielepels gemalen koriander 2 koffielepels[...]

Bron: smulweb.nl
OVEN GEBAKKEN INDIASE KIP TANDOORI (III)

voor 4 personen 6 kippenbouten zonder vel en word aan beide kanten van elk bout met een scherpe mes inkepingen gedaan 75 g dikke yoghurt (dit kan jij[...]

Bron: smulweb.nl
Chili met kip

voor 4 personen 4 kippenbouten (of 1 hele kip) Verstegen Mini kruidenmix met zout voor Chili con Carne of Verstegen Mini kruidenmix met zout voor Taco 250 g[...]

Bron: smulweb.nl
Ellenboog karbonaden van kalkoen

voor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]

Bron: smulweb.nl
Pollo Romesco

voor 4 personen 4 tot 6 kippenbouten 2 uien, fijngesneden 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el Arbequina olijfolie uit Spanje (Oil & Vinegar) 5-6 tl gerookt[...]

Bron: smulweb.nl
Confit van Kip

We hebben ze dit jaar meegenomen uit Frankrijk: Confit de Canard.....heerlijk en o zo makkelijk! Eendevet is hier reteduur dus bewaren dat vet, bak er[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy