Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je dat minder calorieën opnemen echt wel een voordeel heeft voor je gezondheid? Ik las dit artikel en wil jullie er graag nog eens over informeren, doen!![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen 300-350gr.bloem, 30-50gr.gist,beetje zout, 1 blik 400 gr. gepelde tomaten, 250-300gr. zeevruchten: (een mengsel van inktvis,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300-350gr.bloem, 30-50gr.gist,beetje zout, 1 blik 400 gr. gepelde tomaten, 250-300gr. zeevruchten: (een mengsel van inktvis,[...]
Bron: smulweb.nl