Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlEen van de bijzondere eetlocaties tussen de ‘binnenringse stad’ Amsterdam en de (half) verrezen ZuidAs, is Restaurant As waar men biologisch,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 rode ponen 1 kleine kabeljauw (ca. 700 gram) 10 grote garnalen 20 mosselen 1 prei 4 bosuitjes 1 voet knoflook 1 takje tijm 1 takje munt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 g kabeljauwfilet (in stukken) 2 el bloem 4 el olijfolie 3 ansjovisfilets ((blikje 46 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotjes 1 ui 2 teentjes knoflook 1 prei 4 takjes selderij 4 takjes peterselie 2 tomaten 1 kilo mosselen 3 eetlepels olijfolie 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 200 ml droge witte wijn 1/2 potje vis- of gevogeltefond (380 ml) 2 maal 200 g verse kabeljauwfilet 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl