Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 ribstukken van het lam (7 ribben), getrimd en vet bewaard zout en peper naar smaak 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten 22 augustus Een heerlijk lamsbout (ruim 2 kg, met been) gemaakt: van 2 bollen knoflook de velletjes verwijderen en in 2-en snijden, zodat het smalle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 flinke verse rode kool 2 goudrenetten of Elstar 1 grote ui 75 gr roomboter 5 kruidnagels 3 jeneverbessen 1 groot laurierblad 1 ½ el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 theelepel verse tijm 2 theelepels verse rozemarijn 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlLam uit de oven met gegrilde groenten Ingrediënten voor 3-4 personen: 1 lamsrack, 3 aardappels (met schil), 2 winterwortels, 2 pastinaken, 2 rode uien, 1[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comVandaag gaan we voor een lekker stukje lamsvlees op de BBQ en daarbij een heerlijke geurende ratatouille! Een typisch Frans gerecht dat je op alle menu kaarten[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGeïnspireerd door iemand die mij vroeg op zoek te gaan naar Beaujolais blanc, hebben we bij de wijnkring van 11 november 6 Beaujolais wijnen geproefd, waarvan[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlDe aardappelen, de uien, de spruitjes en het takje rozemarijn komen uit eigen tuin. Het ei door de rösti komt van onze eigen kippetjes en vlees (lam) komt van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl