Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg verse vis : vier soorten, 2 l visbouillon, 2 glazen droge witte wijn, 4 gepelde tomaten of 1 doos gepelde tomaten, 1 doosje tomatenpuree,[...]
Bron: smulweb.nl20 st dikke langoustines gemalen peper en zout 4 soeplepels taboule 1 scheutje olijfolie 2 dl. Kippenbouillon 3 dl. visfumet 1 kleine wortel 1,5 dl. droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 2-3 teentjes knoflook gesnipperd 25 g verse gemberwortel geschild en geraspt 1 rode of groene peper zonder zaadjes,fijngehakt 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gram kikkererwten 300 gram rouget barbet, vuil 2 stuks langoustines 2 stuks Sint Jacobsmossellen 1 stuks bospeen 2 blaadjes verse laurier 3 stuks meiknol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui, 1 wortel, 2 stengels selderij, 16 verse Noorse kreeftjes, 3 cl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, 3 cl cognac, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g tomaten 1 rode of groene paprika 200 g sperziebonen 3 artisjokken 250 g kleine kalmaren 1,5 dl olijfolie zout zwarte peper 1 haantje 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 superverse langoustines; 4 kleine pijlinktvissen van 25 g elk; 1 zakje inktvisinkt; zonnebloemolie; pastis; 4 sneden pata-negraham; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg langoustine zout peper frituurolie ------------------------------ deeg voor de beignets 150gr bloem 1 heel ei en twee eiwitten 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg verse vis : vier soorten, 2 l visbouillon, 2 glazen droge witte wijn, 4 gepelde tomaten of 1 doos gepelde tomaten, 1 doosje tomatenpuree,[...]
Bron: smulweb.nl20 st dikke langoustines gemalen peper en zout 4 soeplepels taboule 1 scheutje olijfolie 2 dl. Kippenbouillon 3 dl. visfumet 1 kleine wortel 1,5 dl. droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kopjes rijst 1/2 kg zeeduivel in stukken 1:2 kg inktvis in ringen 1 kg mosselen 250 gr grote garnalen 4 gamba′s 4 langoustine′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg venusschelpen of mosselen 4 gamba′s 4 langoustines 2 uien, fijngesneden 1 rode eb 1 groene paprika in reepjes 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba′s stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje[...]
Bron: smulweb.nl