Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 1 kg witte asperges 300 g zachte geitenkaas 6 eetlepels melk 2 eierdooiers 1 theelepel honing 1 zakje rucolasla (30 g fijngeknipt) 6 plakjes[...]
Bron: ah.nl6 personen Bereidingstijd: 15 minuten Ingrediënten: 100 gram groene aspergetips 150 ml visfond 2 gelatineblaadjes 6 gamba’s 2 el mayonaise 2 tl geraspte[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine rode paprika 1 zakje stoneleeks 1 eetlepel olie 1 schaaltje aspergetips (100 g) (zee)zout (versgemalen) zwarte peper 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 1 teentje knoflook ½ rode peper 125 g zachte boter of margarine 1 eetlepel citroen 1 theelepel Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g groene aspergetips 25 g boter 8 kwarteleieren 4 ambachtelijke speltcrackers 70 g tapenade van zongedroogde tomaten (potje à 140 g) 4[...]
Bron: ah.nlWat heerlijk als je vriendinnen in het buitenland hebt wonen en je uitgenodigd wordt voor een logeerpartijtje! Nóg leuker als die vriendin als hobby heeft om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlVoor deze avond had ik wat bewerkelijke gerechten gekozen, maar door een goede planning ging het allemaal goed. Dat gaat ook steeds beter, dat plannen,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet is alweer april; Pasen is voorbij, en vandaag was het een supermooie dag met veel zon, maar wel erg koud! Vanmorgen was het -3 vertelde een collegaatje[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen * 1 pond witte asperges * 1 bekertje (125 ml.) zure room * 1 flinke dessertlepel mayonaise * grof zout en versgemalen peper * bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 1 pond witte asperges * 1 bekertje (125 ml.) zure room * 1 flinke dessertlepel mayonaise * grof zout en versgemalen peper * bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g groene asperges zout 3 eieren (M) 100 g plakjes beenham 5 eetlepels olijfolie (extra vierge) 1½ eetlepel citroensap 2 theelepels[...]
Bron: ah.nl