Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 2 kipfilets (liefst biologisch) 2 stronken broccoli 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlVandaag mijn tweede aflevering over ontbijten met havermout. Eerder stelde ik al muesli voor. Nu gaan we de warme keuken in. Gekookte havermout kan wel wat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSoms mis ik ze. De noodle -tentjes in Japan. Voor een euro of 8 slurp je daar kom noodles naar binnen. Ja, echt slurpen(!), zodat je het zo heet mogelijk kunt[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWie heeft hem niet gelezen? Sikyeong...... Chinese boek der Liederen :) Hierin wordt voor het eerst gesproken over ji, de term waarmee kimchi werd aangeduid[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlVoor het eerst orzo gegeten en het smaakte heerlijk. Orzo is een pasta gemaakt van harde tarwe in de vorm van een grote rijstkorrel. De smaakt lijkt een beetje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOmdat paddestoelen bij de herfst horen en het vandaag echt een herfstige dag is, heb ik in herfstsferen gekookt, wel met een vleugje zonnestralen, ik heb[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlEr is een nieuw kruidenmengsel aan het assortiment van Jonnie Boer's Original spices toegevoegd, genaamd Fungi Trifolati. Ik kom nog steeds mensen tegen die de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDoor te variëren met verschillende soorten paddenstoelen smaakt deze pastaschotel iedere keer weer anders. Ik heb er shiitakes en cantharellen in gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 6 eetlepels olijfolie 2 fazantborst (koop filets, dus botten verwijderd, en snijd in dunne blokjes van 2,5 cm) 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlBuiten wordt het weer frisser, de avonden worden weer korter en de kaarsjes gaan weer aan. De gerechten veranderen met het seizoen mee, en wat past er nou[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comHet recept komt uit het boek Lekker thuis of zoals het in het Engels heet Dining In van Alison Roman. Ik vond het een briljant idee, voor een crunchy toets de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl