Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 207 recepten
voor 4 personen 1 kg. aardappelen zout 3 sjalotjes 1 dl. melk flinke bos bieslook 50 gr. boter peper Bereidingswijze Aardappels schillen en gaarkoken met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 100 gr mager spek 60 gr sjalotjes, fijn gesneden 300 gr bloem 2 theelepels bakpoeder 1/2 theelepel zout 2 eieren 75 ml melk 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr rode linzen 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui, zeer fijngesneden 1 kleine, gedroogde rode pepers 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,25 kg courgettes 3 eetlepels olijfolie geraspte schil van 1 citroen 1 teentje knoflook, grof gehakt 1 sjalot, grof gehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 2 sjalotjes, in plakjes 2 tomaten, zonder vel en in plakjes 2 eetlepels bloem 3 eetlepels gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 schoongemaakte (jonge) eend van 1-1,2 kg 200 gr gehakt 12 clementines 2 gekonfijte mandarijnen, grof gesneden 1 dl Grand[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 4 sjalotjes, fijngesneden 250 g broccoli, in roosjes verdeeld 170 g haricots verts, gehalveerd 1 blik maïskorrels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Taartvormpjes 15 g boter, gesmolten 2 tl olijfolie, extra vergine 8 blaadjes filodeeg, circa 125 g in totaal[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, 1 teentje knoflook, 1 kleine rode paprika, 1 sjalotje, 1 koffielepel mosterd, 1 theelepel verse tijmblaadjes, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlSinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBij het woord garnalenkroketten denk ik aan de Vlaamse kust waar ze vaak geserveerd worden op de boulevards van plaatsen als Knokke en Oostende. De kroket mag[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGroente erg duur? Dan maar een Stamppotje Rieks Leegtebos. Zo heet het bosje achter ons huis. Onder de laag van bruine blaadjes komen al allerlei mini-plantjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 50 g bacon ½ zak panklare spinazie (a 300 g) 600 g kruimige aardappels 2 eieren 1 eetlepel olie 2 rode paprika's (in dunne reepjes) 150[...]
Bron: ah.nlDeze aardappelkoekjes doen het prima als hapjes maar ze zijn ook lekker om gewoon tussendoor te eten. Ingrediënten 225 g aardappel 50 g wortel 50 g doperwten[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl2 50 gram bloem, mespunt zout, 125 gram koude boter, 2 sjalotjes, 500 gram fijngesneden prei, 200 gram pekelvlees (plakjes), 1 el olie, 3 eieren, 1,5 dl melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen Doperwten-muntpuree: - 4 lente uiten - 200 gr. bevroren doperwten - 1 teentje knoflook - Blaadjes van 2 takjes munt - 2 eetlepels melk[...]
Bron: smulweb.nl