Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 scampi`s 4 rijpe, stevige tomaten 4 el olijfolie extra vergin 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 takje dragon 1 biologisch[...]
Bron: smulweb.nlHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKRUIDENBOTER: 100 g ongezouten zachte roomboter, 1 dessertl fijngehakte bladpeterselie, 1 dessertl fijngehakte kervel, 1/4 theel zout, 1 teen knoflook,zeer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 liter vleesbouillon (eventueel van blokjes) 125gr Snelkookrijst 2 eieren sap van 1 citroen 1 handvol kervelplukjes Elke dag iets lekkers! 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen VOOR PANNENKOEK BESLAG: 140 g bloem 1 t bakpoeder 1/4 t zout 1 ei 125 ml melk 125 ml water 125 ml zonnebloemolie 7 ml citroensap verse takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g groene asperges 120 g boter Het sap en de schil van 1 citroen 1 handje fijngehakte kervel Zout Bereidingswijze Verwijder de harde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nlKRUIDENBOTER: 100 g ongezouten zachte roomboter, 1 dessertl fijngehakte bladpeterselie, 1 dessertl fijngehakte kervel, 1/4 theel zout, 1 teen knoflook,zeer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr gemengde verse kruiden: peterselie, bieslook, kervel, waterkers (of alfalfa) pimpernel, zuring, bernagie, dragon en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,4 l groentebouillon reepje citroenschil 1 laurierblaadje 225 g jonge prei 1 tl zonnebloemolie 225 g parelgerst 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nl't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be