Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 3 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gehakt) 2 el olie 1 chilipepertje (verkruimeld) 2 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comStoofschotels op de foto zetten is lastig. Op mijn verjaardag kreeg ik een slowcooker omdat ik graag stoofschotels maak. In een slowcooker is dat erg[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEen najaarsrecept, ooit gevonden op internet, dat ik al in veel variaties heb gemaakt – met gehakt, met quorn en nu met linzen (dank voor de tip Jan[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDit was een erg goede combinatie. De stamppot met bloemkool werd goed op smaak gebracht met kerrie, gebakken ui, knoflook en een scheut kokosmelk. Erop kwam[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSergio Herman: „Dit recept kreeg ik van een bevriende chef toen ik op de Malediven aan het koken was. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n surf ’n[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 3 uien 125 ml olijfolie 2 sjalotten 20 gr rode chilipeper 350 gr rode linzen 1/2 tl koriander gemalen 70 gr boter 550 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olie- 300 g lamsbout, in blokjes - 4 sjalotjes, in vieren gesneden- 1 winterwortel in plakjes- 4 aardappel in blokjes - 75 g droge linzen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olie- 300 g lamsbout, in blokjes - 4 sjalotjes, in vieren gesneden- 1 winterwortel in plakjes- 4 aardappel in blokjes - 75 g droge linzen[...]
Bron: smulweb.nl