Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 146 recepten
Opeens zin hebben in chocomousse. Je kent het gevoel wel. Alleen eet ik als veganist geen eieren en heb ik ook niet standaard bananen in huis (omdat die van[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngredienten Fruitspiesjes met chocola: 1 banaan 1 appel 1/2 ananas 1 bakje aardbeien 400 g pure chocolade extra nodig; dikke houten satéprikkers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rijpe bananen - 1 eetlepel oploskoffie - 1 eetlepel heet water - 2 eetlepels donkere moscovade-suiker - 2 1/2 dl Griekse yoghurt - 1[...]
Bron: smulweb.nl"Tattie" was een vroeger veelgebruikt woord in mijn studenten- vriendengroep (toegegeven; één vriend zei het wel eens) en betekende zoveel als "smurrie,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVorige maand heb ik meegedaan aan de 1e Nederlandse foodblogswap. Het idee ontstond in de Facebookgroep voor Nederlandse foodbloggers. Je kookt of bakt een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHelsinki toont zich vooral vanaf het water bijzonder mooi, met de Dom die boven het geheel uittorent als letterlijk en figuurlijk hoog- tepunt. En omdat het[...]
Bron: mangerie.blogspot.com250 gram schoongemaakt zoet fruit- (bijvoorbeeld banaan, meloen) met: 2 eetlepels citroensap- 50 gram suiker + 75 gram water- of: 250 gram schoongemaakt fruit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rijpe bananen - 1 eetlepel oploskoffie - 1 eetlepel heet water - 2 eetlepels donkere moscovade-suiker - 2 1/2 dl Griekse yoghurt - 1[...]
Bron: smulweb.nl250 gram schoongemaakt zoet fruit- (bijvoorbeeld banaan, meloen) met: 2 eetlepels citroensap- 50 gram suiker + 75 gram water- of: 250 gram schoongemaakt fruit[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten Fruitspiesjes met chocola: 1 banaan 1 appel 1/2 ananas 1 bakje aardbeien 400 g pure chocolade extra nodig; dikke houten satéprikkers[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 120 g gedroogde vijgen, grof gehakt (harde topjes verwijderd) - ½ tl bakingsoda (natriumbicarbonaat) - 140 g volkoren speltmeel - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNa de lijst van afgelopen maandag hoe mijn eetpatroon eruit ziet ook het eet 'schema' van onze kinderen. Ook heel globaal genomen, want elke dag is anders en[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comVorige week, op 21 maart om precies te zijn, viel mijn oog op deze eclairs van collega-blogster Tessa van I am Cooking with Love . Wat een origineel idee om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVakantie in de Drôme Provençale De geur van gekneusde pepermunt in het warme gras en door de wind meegevoerde lavendel…. kortom vakantie in de Drôme[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl