Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten 1 ui 50 g boter of margarine 1 pot gevogeltefond (a 380 ml) 1 stukje foelie 1 theelepel citroensap zout (versgemalen) zwarte peper 250 g[...]
Bron: ah.nlBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZelfs mensen die onlangs geopereerd zijn (moi) zijn met enig door- zettingsvermogen goed in staat een heerlijke pan stoofvlees te ma- ken. Helemaal als er een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 600 g sukadelapjes Zeezout Versgemalen zwarte peper 2 el boter 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 2 takjes tijm 1 stukje[...]
Bron: smulweb.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 300 ml volle melk (Biologisch) 1 laurierblad 1 takje tijm 1 kruidnagel nootmuskaat 65 g boter (Biologisch) 50 g bloem (Biologisch) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 koolrabi's (geschild) 500 g kipfilet (in grote stukken) 50 g boter 1 grote ui (in dunne partjes) 1 prei (in stukken van 2 cm) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (in stukken gesneden) 2 kippenbouillontabletten 1 ui (gesnipperd) 250 g winterpeen (in plakjes) 1 takje tijm ((bakje 15 g),[...]
Bron: ah.nlIn heel veel recepten vind je bouillon in de ingrediëntenlijst. De lekkerste bouillon is de bouillon die je zelf maakt. Bouillonblokjes uit de winkel bevatten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKoninginnesoep, ( Potage à la reine ) komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Een soep is altijd heerlijk als voorgerecht, of als hoofdgerecht, serveer er dan een[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlVoor ruim 8 personen 1 rodekool 2 kg kruimige aardappels 2 Jonagold appels 4 rode uien 500 ml rode wijn olijfolie stukje foelie, gemalen 1 teen knoflook verse[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIn Nieuweschans hebben we voor het eerst kennisgemaakt met Knipselbonen . Ik heb een pakje besteld bij Knipselbonen.nl , en voor deze maaltijd een derde van de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl