Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOoit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept uit het boek Rick Stein ontdekt de Orient heb ik donderdag gemaakt, erg geslaagd. Mijn moeder had vroeger ook een fijn recept voor babi ketjap maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKan iemand mij vertellen of je dit heerlijks ook in Nederland kan kopen?! Zo niet vrees ik dat er een koelbox vol mee terug gaat......en nog wel bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIni is terug. Zijn konijn zeer de moeite waard: - één konijn in stukken - veel scherpe dijon mosterd - veel reepjes ontbijtspek - 3 laurierblaadjes - 5[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 6 personen: * 6 kipkarbonades en 6 kippenpoten * 3 eetlepels bloem * zout en versgemalen peper * 3 flinke uien of sjalotten * 500gr. champignons * 3[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet Zweedse Skagenröra is in zijn simpelste vorm een mengsel van garnalen en mayonaise en je komt het vooral als broodbeleg tegen. Hier wordt het iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de categorie Je Moet Er Wat Voor Over Hebben, oftewel ‘vegetarisch’ en ‘beetje veel werk’, geef ik u het champignonballetje. Ja, het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Sateprikkers’ om 6 uur betekent bij ons thuis ‘EHBO-post’ om half 7, dus de kip die u op de foto ziet, moest het zonder stokjes doen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp dit moment wordt er nog niet zoveel aan tafel geconverseerd over avonturen op het kinderdagverblijf of belevenissen op het werk, maar er wordt wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl