Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
Opnieuw één van mijn soortgelijke gerechten die elke week op mijn menu staan ... Groenteschotels :-) Deze keer met prei, olijven en haloumi. Ingrediënten voor[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 2 grote zoete aardappelen, geschild en in stukken gesneden 1 ui, geschild en in plakjes gesneden (optioneel) 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 sjalot 1 kleine zoete aardappel ½ losgeklopt ei peper, zout olie 100 gram gemengde paddestoelen ½ teentje knoflook tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlVulling 1 zachte boter verse rozemarijn, fijn verse tijm, fijn verse oregano, fijn of wilde marjolein Vulling 2 roquefort blauwe kaas, glad gemaakt Vulling 3[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 200 g kleine uitjes, geschild en heel gelaten 500 g hertenvlees zonder bot (lende- of[...]
Bron: allrecipes.nlIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBataat, oftewel zoete aardappel is een heerlijk alternatief voor aardappel. Supergezond door heel veel vezels en een tikje zoetig. Vind het een beetje lijken[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com1 klont boter 1 laurierblaadje + 2 takjes tijm, alleen de blaadjes 2 uien, in ringen 1 kg kruimige aardappelen, geschild en grote gehalveerd 600 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 courgettes, in plakjes 1 duopak aardappelschijfjes naturel (700 g) 2 zoete uien, in ringen 1 beker slagroom (250 ml) 2 tl gedroogde tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen, geschild, in blokjes van 2½ cm 2 grote pastinaken, geschild, in blokjes van 2½ cm 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 trostomaten 2 eetlepels olijfolie 50 gram gerookte spekreepjes 1 ui - grof gesnipperd + gedroogde tijm 1 teentje knoflook - fijngehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nl