Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
Ingrediënten 1 parelhoenfilet 1 pot wildfond (380 ml) 250 ml droge witte wijn 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 4 stoneleeks (, in schuine stukken van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 16 Vulling 100g gemalen kokos 60g glaceersuiker 100g ricotta kaas 16 hele amandelen Ganache 70g in stukjes gehakte witte chocolade[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 35 350g pure chocola, fijngehakt 5 eetlepels slagroom 1 theelepel vanille-extract Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 truffels: 250 gr melk chocolade 60 gr zachte boter 1 eetlepel basterdsuiker 2 eetlepels gedroogde kokosnoot enkele druppels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 250 g roomboter 250 ml slagroom 250g fijngemalen kristalsuiker ca. 400 g chocolade 1 bakje met cacao poeder Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijn gehakt klontje boter scheutje cognac 4 dl. gevogeltefond 3 dl. slagroom 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 250 gr witte chocolade, in stukjes gebroken 1 eetlepel melk 125 gr boter, op kamertemperatuur 2 eetlepels kokosrum 150 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 1 kg Aardappelen - Vastkokend 125 ml Slagroom 125 ml Melk 1 eetlepel Olie - Truffelolie 2 Eidooiers 100 gram geraspte kaas - belegen 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 kwarteleitjes 50 g groene tapenade 2 eetlepels olijfolie met truffel zout witte pepe r 3 eetlepels slagroom Hulpmiddelen Pan mes lage[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 25 gram boter 200 gram melkchocolade 250 gram pure chocolade 25 gram cointreau poedersuiker 0.1 liter slagroom 1 eetlepel glucosestroop[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 400 g gekookte kastanjes - 100 g poedersuiker - 110 g roomboter, in stukjes - 100 g donkere chocolade (minstens 70% cacao), in stukjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comgemaakt op 21 oktober leuk om te doen, lekker om te eten. voor 12-15 stuks: 50 ml slagroom, 100 gram pure chocolade, 1 theelepel Earl Grey thee, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gr pure chocolade met 70% cacao 280 gr slagroom 20 gr zachte boter cacaopoeder voor het omhulsel Hulpmiddelen Mes , pan , spatel en zeef Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlVerleden week heb ik weer truffels mogen maken; 80 stuks op bestelling. Daarvoor smelt je toch al gauw een kilo chocolade. Natuurlijk blijft er ook chocolade[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEen klein feestje in de keuken. Mijn blog is vandaag één jaar oud! En dat wordt gevierd met truffels, het eerste recept dat ik op 15 maart 2011 publiceerde. Op[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVan de chocolade truffeltaartjes was er wat zandtaartdeeg over (ik had een dubbele hoeveelheid deeg gemaakt). Precies genoeg om nog een ander feestelijk[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nl