Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Mijn laatste citytrip bracht mij naar de Deense hoofdstad Kopenhagen en daar zijn weer flink wat vegetarische ontdekkingen gedaan. Zonder voorbereiding ga je[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlGewone dingen maar toch ook weer een paar nieuwigheden kwamen er op de (tuin) tafel de voorbije week. Wat aten we zoal? Kokos-rabarbertaartjes. Van de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beOnlangs was ik drie jaar samen met mijn vriend. De tijd vliegt. En als zeker als het een leuke tijd is. Omdat we drie jaar samen waren, reserveerden we een[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comProeven is een serieuze zaak Na het zien van de film Chef , heeft volgens mij iedereen besloten ooit nog eens een food truck te kopen. Food trucks zijn in[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIk ben er nog niet aan toegekomen om serieus een plekje in de moestuin te reserveren voor rabarber. Ten eerste kreeg ik vroeger geen rabarber voorgezet en ben[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben er nog niet aan toegekomen om serieus te overwegen een plekje in de moestuin te reserveren voor rabarber. Ten eerste kreeg ik vroeger geen rabarber[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVorige week zaterdag hebben we de voetjes onder tafel geschoven bij restaurant De Godevaart in Antwerpen (zie website ). Een absolute aanrader is dit ! Het[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beMAANDAG: Ontbijt: Boterhamworst met augurk Lunch: Twee gekookte eieren met komkommer en mayonaise, eventueel stukje kaas of brie Diner = Koolhydratenuur:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 10 personen 1 eetlepel mosterd - 1/4 l olijfolie - 1 komkommer - 3 scheutjes azijn (liefst dragon- dille- sjalotazijn) - 1 scheutje sherry - peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 eierdooiers- 1 eetlepel mosterd- ? l olijfolie- 1 komkommer- 3 scheutjes azijn- (liefst dragon- + dille- + sjalotazijn)- 1 scheutje sherry-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 eierdooiers- 1 eetlepel mosterd- ? l olijfolie- 1 komkommer- 3 scheutjes azijn- (liefst dragon- + dille- + sjalotazijn)- 1 scheutje sherry-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 kleine makrelen. 12 sardines. 24 kokkels(hartschelpen). 2 stengels rabarber. 2 lente-uitjes. 100 gram kruisbessen(of aalbessen). 1[...]
Bron: smulweb.nl< 500 g jonge rabarberstelen < 200 g verse (diep gevroren) dadels < 250 g suiker < 1,5 dl (kruiden)azijn < 1 tl geel of zwart mosterdzaad < 1 tl kerriepoeder,[...]
Bron: smulweb.nl3 eetlepels (olijf)olie (versgemalen) peper zout 4 takjes kervel 2 eetlepels anisette (bijv. Pernod) 1/2 krop lollo rosso 450 g rabarber 6 eetlepels suiker 1[...]
Bron: smulweb.nl