Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron: wikipedia Als je ze naast elkaar zet, zie je het zo: drie verschillende soorten groente. Maar op papier blijven ze maar om elkaar heen draaien… is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder topping van hazelnoten is dit net zo goed een geweldige stamppot, maar ik kan mij nog goed herinneren hoe mijn broer en ik als kinderen vochten om de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zit weer in een knolselderijperiode en pesto’s zijn ook altijd welkom. Bovendien schijnen de knollen nu niet meer vers van het land verkrijgbaar te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren bleven we na het maken van de soep (die vind je hier ) zitten met een zeef vol knolselderijpulp. Zonde natuurlijk om die weg te gooien en dat is ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGans, het is weer eens wat anders. Maar eendenborst kan ook prima, hoor. Het vlees wordt simpelweg gebraden, dus de sjeu komt hier helemaal van de saus die dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlYvette vermoedde vast (terecht) dat kinderen dit over het algemeen niet willen eten, want ze schreef een recept voor twee personen. Nou, dat klopt wel…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl