Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ingrediënten 100 g pecannoten 4 handperen (in partjes) 2 eetlepels citroensap 150 g extra pure chocolade (in stukjes) 1 mespunt gemalen kardemom 250 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 bosje/plantje verse munt. Ongeveer 2 dl yoghurt. Klein bekertje creme fraiche. Handje vol gepelde walnoten. 500 g witte druiven pitloos. 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 ml bloedsinaasappelsap 100 ml cranberry drink 6 aardbeien 1 peer (rijp) 1350 ml appelsap 1 mespunt kaneelpoeder 200 ml Vifit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 plakken roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4 eetlepels honing (met oranjebloesem, fles) 100 g pitloze groene druiven 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlThema van de wijnkring 4 november was 'Taarten & Wijn'. Normaal proeven we met de wijnkring een stukje kaas oid bij een wijn, maar dit keer proefden we 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZoals de naam van dit gerecht wellicht al doet vermoeden, moet de havermout bij dit receptje een nachtje staan. De havermout wordt namelijk geweekt in een[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEr is iets geks aan de hand met fruitschalen. Waar de meeste appels, sinaasappels, druiven en pruimen in sneltreinvaart verdwijnen zijn er altijd een paar[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlAl jaren beweer ik dat het gebrek aan tijd, mijn drijfveer is, om zo direct mogelijk te werken. Maar eigenlijk zijn er veel losse eindjes die best beter[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comvoor 6 personen 12 vellen (ca. 275 g) filodeeg, ontdooid 75 g boter, gesmolten 75 g (tarwe)biscuitjes, verkruimeld poedersuiker voor de vulling: 500 g[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 appels circa 400 g blauwe druiven 50 g boter 2 eetl. basterdsuiker 1 theel. kaneel desgewenst 1 glaasje cognac, rum of calvados (om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g gruiven 2 lepels cognac 250 g gedroogde abrikozen 1 kaneelstokje 2 dooiers 2 lepels suiker 3 dl melk 15 g gelatine 20 blauwe druiven[...]
Bron: smulweb.nl-1 kilogram blauwe druiven (zonder steeltjes) -350 gram licht bruine basterdsuiker azijn: -2 deciliter (= 200 gram) voor zoete druiven of -1/8 liter (= 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr Zelfrijzend bakmeel 500 gr Druiven 200 gr Witte basterdsuiker 100 gr Boter 150 ml Slagroom 3 Eieren 5 gr Kaneel Elke dag iets lekkers![...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr Zelfrijzend bakmeel 500 gr Druiven 200 gr Witte basterdsuiker 100 gr Boter 150 ml Slagroom 3 Eieren 5 gr Kaneel Hulpmiddelen Cakeblik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 groene kardemompeulen 1 moesappel (goudrenet) van circa 225 g, geschild en in blokjes gesneden 125 g ontpitte, gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 liter zoete witte wijn 1 vanillestokje (zakje 1.5 g) 1 kaneelstokje (zakje 20 g) 4 el suiker 250 g witte pitloze druiven (bak 500 g) zet[...]
Bron: ah.nl