Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
De bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram kruimig kokende aardappelen 500 gram gekookte rode bietje zout, peper 1 goudreinet 2 middelgrote uien 150 gram spekreepjes 0f meer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 4 - 6 porties 450 gr karbonades, gelijkmatig platgeslagen en in grote stukken gesneden Kruiden 1/4 theelepel Chinees[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Zoveel kipkarbonade zonder vel als benodigd (deze recept is met 4 karbonade = 2 personen) olie voor bakken 2 uien, in halve ringen 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram spruitjes 100 gram rijst 100 gram gekookte achterham 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 rode Spaanse peper 1/2 eetlepel sambal badjak[...]
Bron: smulweb.nlWij zijn het nieuwe jaar begonnen met een hutspot van bospeen en rode ui. Door de rode ui op zacht vuur te bakken (te karameliseren) komt de zoete smaak van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlSnijbonen heten "mesbonen" in China. Gesneden en geblancheerd, zijn ze zeer geschikt om te roerbakken. Dit recept maakt gebruik van de favoriete aromaten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl