Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik op de boekenbeurs en wat mij enorm tegenviel - naast de gebruikelijke drukte en hitte - was de eenheidsworst: op elke stand kon je bij manier[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBen je geen keukenprins(es) en wil je toch graag indruk maken op je gasten? Dan is deze tartaar wat je zoekt! Wow-effect verzekerd! Je moet alleen een beetje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVan 13 juni tot 10 juli helpt Delhaize haar klanten om meer fruit en groenten te eten door de nadruk te leggen op hun kleur en dit via een nationale campagne.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn zo van die recepten waarbij ik al spontaan begin te watertanden bij het lezen ervan. Ewel, dit is er zo eentje. Een mooi dessertje dat zowel koud als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit weekend stond er een shoppingtweedaagse in Maastricht op het programma. Boodschappen doen, koken, bloggen,... 't zal er dus allemaal niet in. Maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBegin september was ik uitgenodigd voor een persreis naar Parma. Ik zag het al helemaal voor me: ikke in een deux-pièceke en met pumps (in plaats van mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer er een nieuw bak- of dessertenboek verschijnt, dan ben ik niet in te tomen. En wanneer dat boek dan nog eens voor de volle 100% gewijd is aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIs één van onderstaande puntjes jou ook al ooit overkomen of gebeurt het regelmatig? - Je koopt bv. een pakje gember, want je hebt voor een recept 1 cm verse[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet begint stilaan een traditie te worden: het Hap & Tap Valentijnsmenu! Elk jaar heeft het enorm veel bekijks en dat doet me veel plezier. Niets zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vertelde jullie vorige week al uitgebreid over mijn bezoek aan de calvados streek waar ik uitgenodigd was door Spirit France . Na ons bezoek aan de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben terug goed op dreef met mijn challenge . Vorige week nog maar receptje nummer 11 gemaakt en geblogd en kijk, hier is al nummertje 12. "Goe bezig", al[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be