Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 156 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 4 flinke zure appels 60 gr amandelen 8 vijgen boter honing Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 60 500g gedroogde vijgen 150g sultanarozijnen 2 1/2 theelepel rasp van sinaasappelschil 250g gehakte walnoten 250ml honing 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 250 g bloem ½ theel. bakpoeder zout 15 g boter 30 g margarine 150 g suiker 1 ei 2 eetl. magere melk 1 theel. citroenraspsel 375[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse vijgen 2 eetlepels vloeibare honing twee scheutjes marsala wijn lepel ricotta kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1000 gram aardappelen, geschild 800 gram Kangoeroe filet 250 gram blauwe schimmelkaas 100 gram boter 100 gram groene olijven tapenade 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vijgen, 4 verse camembert, 120 g 1½ el balsamicoazijn 1 el honing 2 el water peper zout Hulpmiddelen Kleine vormpjes Voorbereiding 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de clafoutis: 250 g champignons 250 g kastanjechampignons 1 teentje knoflook 125 g gerookte spekblokjes olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]
Bron: smulweb.nlIk ben al een hele tijd een grote bagelliefhebber maar sinds ik in Breda lunchte bij "bagel and beans" ben ik helemaal superfan :) Thuis maakte ik tot nu toe[...]
Bron: anne-in-de-keuken.blogspot.comIngrediënten: - 8 grote rijpe vijgen of 12 kleintjes - grote klont boter - 4 el honing - 1 tl kaneel - handvol gepelde pistachenoten of amandelen - Griekse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.com