Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 450 gr nieuwe aardappelen zeezout en zwarte peper, naar smaak 2 eetlepels champagne- of rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 6 sneeën rozijnenbrood 1 pot aardbeien-champagne jam 60 g roomboter 4-6 eetl. aardbeienazijn 2 eieren 125 ml slagroom 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 25 g boter, 4 eieren, 4 el melk of room, zout, peper, (in kleine blokjes gesneden tomaat), (fijngehakte bieslook), (geraspte kaas)[...]
Bron: smulweb.nlHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOesters. You love them, or you hate them. Ik behoor tot die laatste categorie. Mij zal je dan ook nooit oesters zien eten. Ik krijg ze gewoon niet door mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoe kitsch ze ook mogen zijn, deze traditionele koekjes blijven onmisbaar bij een glas champagne, tiramisu of een charlottetaart. Lekker luchtig en royaal[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOla vrienden! Man, ik heb me toch een paar bizarre dagen achter de rug.. I QUIT MY JOB! Ik ben niet langer werkzaam bij het DeLaMar Theater en heb afgelopen[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRegelmatig gooi ik een pak poffertjesmix weg dat over de datum is. En dan vraag ik me steeds af waarom ik het in vredesnaam gekocht heb. Toen ik nu mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRegelmatig gooi ik een pak poffertjesmix weg dat over de datum is. En dan vraag ik me steeds af waarom ik het in vredesnaam gekocht heb. Toen ik nu mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlZabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl1. Flute met half versgeperst grapefruitsap, half droge bruisende champagne of champenoise. 2. Soepballetjes van rundergehakt met peterselie, fijngehakte rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Aardappelzetmeel 0.4 liter champagne 0.1 liter citroensap 100 gram bittere couverture 1 snufje gedroogde drgon 1.5 eieren 4 eierdooiers vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 eieren 60 gram poedersuiker 100 gram gemalen amandelen Voorbereiding Ovenschotel of bakvorm invetten, over voorverwarmen op 165 graden.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 vellen gelatine, 4 eieren, 250 gr suiker, een snufje zout, 3 el limoensap, 1 1/2 dl champagne of sekt, fijngeraspte limoenschil ter[...]
Bron: smulweb.nl