Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Puur. Snel klaar. Overheerlijk. Dat zijn stuk voor stuk termen die van toepassing zijn op dit gerecht. De coquilles die we gebruikten, waren dan ook niet de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen balans in smaken Ik zou in de hele gemeente geen viszaak weten te vinden… Wel staat er in ons dorp zo’n mobiele viskar, die ook wel wat verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze week was er een mooie Grouponaanbieding, van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Ik ben er nog nooit geweest maar hoor er wel vaker positieve verhalen over. Zij[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGisteren heb ik de aardappel schotel met gerookte makreel en broccoli gemaakt. Zonder een salade miste ik iets. Doordat de schotel naturel smaak heeft, heb ik[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlNa mijn eerste kennismaking met quinoa raakte ik verslaafd, vooral de quinoa salade is bij mij erg geliefd. Deze salades zijn makkelijk, snel en "oh" zo[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlIngrediënten 4 limoenen 200 duozakje gerookte makreelfilet 1 teentje knoflook (uitgeperst) 2 eetlepels mayonaise 125 ml crème fraîche ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlMet dit recept kan je écht alle kanten uit! Je kan het serveren als hapje: op een bordje, in een glaasje of op een lepel. Of als je de portie groter maakt,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen aantal weken geleden werden wij enorm verrast met een 'verrassendAH' pakket in samenwerking met Chickslovefood . Doel van deze leuke actie was om ons en[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIngrediënten: 4 visfilets van vette vis, bijvoorbeeld makreel, forel of dunne zalmfilets 1 el neutrale olie 1 stengel citroengras 50 gr lichtbruine suiker 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoe kook je sushirijst? Een goed recept voor het koken van sushirijst voor het maken van de su-meshi. Ga uit van 200 gram rijst voor 2 personen. Ik neem[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lange blogpost deze keer! Afgelopen weekend heb ik een sushi workshop gevolgd, hier heb ik een verslagje van gemaakt. Hoewel ik twee zussen heb die voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlMakreel kunnen we met gerust hart eten, want daar zwemmen er gelukkig nog genoeg van in onze wateren, in tegenstelling tot kabeljauw en tonijn die steeds[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'De vakantie is voorbij maar ik vind het moeilijk om weer goed in het gareel te komen'. Zijn deze woorden herkenbaar voor jou? Probeer dan om eens een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 100 g sushirijst of risottorijst zout 1 theel. suiker 1 eetl. wittewijnazijn of rijstazijn 100 g gerookte vis naar keuze bijv. zalm, makreel,[...]
Bron: smulweb.nl