Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Churros zijn ontzettend populaire lekkernijen in de Latijnse wereld en er zijn talloze verschillende varianten. In Madrid deppen ze ze in hete chocolade, in[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlokken, engeltjes en kerststal horen bij kerstmis. Deze schattige chocolade klokjes brengen met hun uiterlijk de kerstsfeer in huis. En ze zijn heerlijk bij[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comFrench Macaroons zijn gemaakt van eiwiten en amandelen. Het geheim van een perfecte macaroon is, dat je het eiwit echt keihard opklopt. Zo hard, dat als je de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDeze madeleines komen uit het boek van Trisch Deseine , dat op het website van kookboekerij.be te bestellen is. Ik ben geen fan van madeleines, omdat[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet avondje van Sinterklaas nadert, maar eigenlijk is het in Nederland elke avond pakjesavond. Koken gebeurt in steeds meer huishoudens met behulp van pakjes.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week wilde mijn dochter graag iets bakken. Om precies te zijn wilde zij de regenboog taart bakken, die zij in de film van My little pony had gezien. -[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet Noord-Brabantse Museum heeft een fantastische expositie vanaf 18 september. De kunst van het eten - Eten in de kunst. Het Foodblogevent van september[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 500g melk 1 el kaneel 170g puur chocolade (in klein stukjes) 8 eierdooier 110g poedersuiker 300ml room Bereidingswijze: 1. Meng de melk,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week lagen er twee bruinige bananen in mijn fruitmaand. Weggooien was geen optie, dus ik moest iets anders bedenken. In een van mijn culinaire bladen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comZo moet het eruit komen te zien. 6 lagen chocolade taart. Gemaakt van luchtige biscuitdeeg, chocolade crème met een cacaogehalte van 72%. Bedekt met toffee en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHier ben ik weer na mijn kraampauze. Het wordt tijd dat ik weer aan de slag ga. :-)) Een heerlijke bonbon van pure chocolade gevuld met sinaasappelgelei en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDe Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest. In deze periode wordt er een Adventskrans gemaakt van dennengroen of andere natuurlijke materialen,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorig jaar heb ik een walnoot gebak gemaakt voor kerst. Dit jaar heb ik besloten om de bonbon versie uit te proberen. Het was absoluut de moeite waard. Het is[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 300g bloem 1 zak bakpoeder 2 tl kaneel 150g gehakte chocolade 2 eieren 100g riet suiker 1 z vanille suiker 120g margarine 2 kleine banaan[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comMijn zwager woont al een tijdje samen. Op een sombere zondagochtend hebben wij hen verrast met een heerlijke ontbijt mand. Er zaten lekkere dingen in de mand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com