Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Ingrediënten Porties : 4 75 gr boter 60ml champagne of andere mousserende witte wijn 1 geperst teentje knoflook 1/8 tl paprikapoeder 1/8 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 ml witte rum 1 klein blikje stukjes ananas 50 gr basterdsuiker 1 fles champagne Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nl300 gr rijpe maar stevige aardbeien + 6 extra 2 eetlepels rietsuiker 1 theelepel citroensap 1 fles droge mousserende witte wijn (bijvoorbeeld spumante,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse oesters 4 bosuitjes 50 g koude boter 2 dl droge witte wijn zout versgemalen peper Voorbereiding Maak de oesters open (of vraag de[...]
Bron: smulweb.nlHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comZoals zoveel foodlovers was ik afgelopen weekend in het Amstelpark te vinden waar het culinaire festival Taste of Amsterdam werd gehouden. Op Taste is van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 300 g aardbeien 1 limoen 1 stengel verse sereh (citroengras) 1 cm verse gemberwortel 1/2 vanillestokje 30 g suiker 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 200 gram witte, pitloze druiven 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel witte wijn 1 theelepel olijfolie 2 theelepels vloeibare zoetstof[...]
Bron: smulweb.nlNa de salade en de dulce de membrillo nu een taartje! Het blijft een eindeloze inspiratiebron de kweepeer. Ze zijn nog net te krijgen, meestal bij de Turkse of[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlNaast rode en witte wijn zijn er nog meer 'soorten wijn' maar die we anders noemen. Een wijn wordt zo genoemd als het gemaakt is van druif en heeft gegist.[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nl