Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr ganzen- of eendenlever 80 gr gedroogde vijgen 5 cl cognac 5 cl port 1 zakje Earl Greythee zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 250 gr verse vijgen 1 sinaasappel 1 citroen 50 gr rietsuiker 5 cl port 1 mespuntje kaneelpoeder 12 dunne plakjes eendenborstfilet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 8 verse vijgen (2 p.p.) - 200 g verse walnoten of 50 g gepelde - 100 g gorgonzola - versgemalen zwarte peper - klein borrelglaasje rode port -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comGisteren was ik op visite bij mijn aardige zuiderburen. Shopping Time! Ditmaal in het overdekte winkelcentrum van Wijnegem. De Man houdt erg van winkelen.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIn Toscane is vijgenjam met gemalen amandelen te koop. Dit geeft een amandelspijsachtige smaak aan je vijgenjam. Ik denk dat dit in Nederland niet te koop is,[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDit is een van mijn favorite toetjes. Ik heb dit toetje dan ook heel vaak en op allerlei manieren gemaakt. Al het oefenen met panna cotta heeft ook zijn[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlVoor mijn Port workshops heb ik een favoriet hapje dat ik altijd voorzet als het tenminste het juiste seizoen is: rijpe verse vijgen met blauwe kaas. Heel[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorige week kregen mijn abonnees het wijnpakket passend bij de Delicious. Kerst 2013. Ik zal de inhoud verklappen om u op ideeën te brengen, misschien besluit[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl