Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]
Bron: ah.nlNog even snel voor kerst (gelukkig hebben we volgende week nog een feestdag waar jullie deze hapjes bij op tafel kunnen zetten) borrelhapje nummer 2:[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIngrediënten 2 sjalotten ½ winterpeen 100 ml witte wijn 2 el witte wijnazijn 1 el gedroogde tijm 1 laurierblad 150 g zalmfilet 75 g roomboter (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 vellen filodeeg (diepvries) 25 g boter 1 ei zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Keukenspullen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 ml halfvolle melk (biologisch) 1/2 zakje instant gist (a 7 g) 200 g bloem (biologisch) 2 eieren (biologisch) 1 tl suiker (biologisch) 60[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 10 plakjes bladerdeeg (diepvries) 2 eieren (1 ei gesplitst) 2 sjalotjes 3 takjes verse dille 2 gerookte zalmfilets (ca. 150 g) zet alles op[...]
Bron: ah.nlInmiddels heb ik dit seizoen deze gemarineerde asperges al twee keer gegeten, maar het recept nog niet goed uitgeschreven. Dat moet nu toch wel gebeuren, want[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHelaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 8 personen * 15 gr verse gist. * 1 theelepel fijne suiker. * 1,75 dl lauw water. * 150 gr bloem(boekwijtmeel). * 1 snuifje zout. * 1 eidooier. * 1[...]
Bron: smulweb.nlKorstdeeg maken is niet moeilijk, als je wat trucs toepast lukt het altijd. Zorg ervoor dat de boter en het water ijskoud zijn, het deeg mag namelijk niet te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 plakken gerookte zalm 25 cl verse slagroom 2 eidooiers zout en peper 2 el bruine suiker een paar takjes dille Hulpmiddelen Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 15 gr verse gist. * 1 theelepel fijne suiker. * 1,75 dl lauw water. * 150 gr bloem(boekwijtmeel). * 1 snuifje zout. * 1 eidooier. * 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g bloem 75 g boter 175 ml kraanwater 4 eieren (op kamertemperatuur) 370 g roomkaas naturel 200 g gerookte zalm 8 g dille 2 el geraspte[...]
Bron: ah.nl