Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBoerenkoolstamppot Boerenkoolstamppot met worst en jus, daarvan kun je met zekerheid zeggen dat het 'echte Hollandse kost' is. Neem niet de fijngesneden,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van het foodblogevent van december 2012 is 'alles is cranberry'. Deze maand georganiseerd door zoet & roze . Dit is onze inzending: 'kruidige[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frZelf vla maken is niet zo moeilijk en ook nog eens veel lekkerder dan kant-en-klare vla uit een pak. Het is bij dit recept aan te raden een voedselthermometer[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen zeer populair dessert op de Franse menukaart is 'île flottante' -drijvend eiland-, ook wel sneeuweieren genoemd. De gepocheerde eiwitschuimen drijven in de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAan de ene kant vind ik moussaka echt comfortfood voor op een koude, natte herfstachtige dag. Maar aan de andere kant roept het een zomers gevoel op, want[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frTegenwoordig verkoopt de gemiddelde supermarkt kant-en-klare mixen voor alles. Taarten, muffins, pannenkoeken, het zit allemaal in een pakje. Je hoeft niet[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is weer de tijd voor stamppot! Ons doe je er in ieder geval een plezier mee. De stamppoten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot zijn klassiekers, maar er[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frClafoutis is een klassiek Frans streekgerecht uit de Limousin. Je maakt het met verse kersen en een pannenkoekenbeslag. Het beslag kun je desgewenst nog[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we het perfecte recept voor koekjes hebben ontdekt, kopen we ze eigenlijk nooit meer in de supermarkt. Je kunt eindeloos variëren in smaak en in grootte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBen je een liefhebber van desserts? Dan moet je echt een keer zelf bavarois maken. Het is zo eenvoudig te maken. Met alleen melk, room, suiker, eidooiers,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is alweer tijd voor de halve finale van heel Holland bakt. Wij bakten elke week mee met één van de opdrachten. Daardoor hebben we dingen gebakken die we[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet seizoen van heel Holland bakt zit er al weer op. Wij bakten elke week mee, en daardoor hebben onder andere voor het eerst worteltaart en petite crème[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frVol trots meldde een vriendin dat ze ouderwetse aardappelpuree had gemaakt. 'Ouderwetse aardappelpuree?', reageerde ik, enigszins verontwaardigd. 'Nou, gewoon,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr