Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
Ingrediënten 1.2 kg kruimige aardappel 1 Gelderse rookworst (350 g) 40 g pijnboompitten 100 ml volle melk 600 g stamppotmix andijvie met tomaat en[...]
Bron: ah.nlVoor 2 personen. Voor de pesto: - 30 gram pijnboompitten - 1 teentje knoflook - zout - 100 gram basilicumblaadjes - olijfolie - 50 gram versgeraspte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVijgen en cuberdons. Warm en koud. Crunchy en moelleux. Wat een geslaagd huwelijk! Wie had dat gedacht? Ikke niet. Gelukkig is er chef Dehens die voor[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*40 ml olijfolie *Bakje a 170 gr griekse yoghurt *1 ei *150 gr zelfrijzend bakmeel *1 bol mozzarella *Peper en zout *(Verse) basilicum *12 kerstomaatjes *3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 sneetjes suikerbrood (van 1 cm dik) 100 ml volle melk 2 eieren, losgeklopt 500 g rundergehakt 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nl450 gram fijn griesmeel; 150 gram bloem; 2 eetlepels kurkuma; 50 cl. melk; 500 gram suiker; 25 cl. olie; 3 eetlepels bakpoeder; 25 gram pijnboompitjes Elke[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke hartige quiche met een vulling van uien, spek, roomkaas en room , afkomstig uit de Elzas. Serveer deze taart als hoofdgerecht met een frisse[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comElk jaar bak ik een zo traditioneel mogelijk kerstbrood uit Italië. De Panettone uit Milaan en de stervormige pandoro uit Verona heb ik afgelopen jaren[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAan de semi-zongedroogde tomaatjes is duidelijk te zien dat mijn oven voorin een hot spot heeft ;-) Ik ben gek op de combinatie geitenkaas en rode ui. Beide[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen Voor de gehaktbroodjes: 600 g kippengehakt 1⁄2 teentje look enkele takjes peterselie 150 g Parmezaanse kaas (stuk) 1 ei 40 g (klassiek)[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog een halve pompoen in de koelkast liggen. Dat is an sich geen probleem, ik ben dol op pompoen. Maar ik had geen zin om er weer een stoofschotel of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comvoor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]
Bron: smulweb.nl450 gram fijn griesmeel; 150 gram bloem; 2 eetlepels kurkuma; 50 cl. melk; 500 gram suiker; 25 cl. olie; 3 eetlepels bakpoeder; 25 gram pijnboompitjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 8 gevulde pepers 8 poblano pepers Vulling 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 750 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Sconesdeeg 115 g zelfrijzend bakmeel 85 g volkorenmeel (liefst zelfrijzend) 1 tl bakpoeder snufje zout 30 g koele boter, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 600 ml halfvolle melk een reepje citroenschil 150 g risottorijst 100 g pijnboompitten 100 g amandelen 3 grote eieren, gescheiden[...]
Bron: allrecipes.nlDit originele receptje komt uit de Allerhande van vorige maand. Een verrassend stampotje met verfijnde smaken. Wij aten hem met een rookworst en honingmosterd,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappel 65 g pijnboompitten (zakje à 65 g) 100 ml melk 1 teen knoflook 2 el olijfolie 600 g spinazie (zak) 200 g gegrilde[...]
Bron: ah.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl