Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm (Vismarine), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaandag maakte ik weer eens pasta met kip, broccoli en gorgonzola . Deze keer de pikante gorgonzola (is de harde soort en dat maakte het lekker sterk van[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag een recept waar ik eigenlijk niet zo veel over te vertellen heb. Ik heb zag het recept voor samaosa's staan, heb de ingredienten aangepast en het[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 spitskool 450 g mager (rundergehakt) 1 prei (in dunne ringen) 1 winterwortel (in dunne plakjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 3 el Zaanse[...]
Bron: ah.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een kok toe te voegen aan mijn favoriete-koks-lijstje, Donna Hay. Tot een paar weken geleden had ik eigenlijk nog nooit van haar gehoord, moet ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager rundergehakt 1 ui, versnipperd ½ theel. komijnpoeder 1 eetl. kerriepoeder 200 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote wortel, circa 100 g, in fijne reepjes gesneden (julienne) 75 g savooienkool, fijngeraspt 2 lente-uitjes, in fijne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 duifjes - 125 g witte asperges - 4 lente-uitjes - 1 aardappel (Bintje) - 2 dl kalfsfond - 1/2 eetlepel mosterd - 1 vel filodeeg - 10 cl[...]
Bron: smulweb.nl