Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl1 klont boter 1 laurierblaadje + 2 takjes tijm, alleen de blaadjes 2 uien, in ringen 1 kg kruimige aardappelen, geschild en grote gehalveerd 600 ml[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien, gepeld grof[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gr magere kalfslappen 3 eetlepels bloem 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 dl. Rode wijn 1 laurierblaadje 1kg kruimige aardappelen 3 a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gr magere kalfslappen 3 eetlepels bloem 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 dl. Rode wijn 1 laurierblaadje 1kg kruimige aardappelen 3 a[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen zondag hebben we een lekker beenhammetje gegeten met daarbij deze aardappeltjes en gebraden prei . De beenham heb ik dit keer ingesmeerd met 4[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlAl meer dan drie generaties lang wordt er bij ons in de familie Hete Bliksem gegeten op 5 december. Het idee erachter is dat het lichtverteerbaar is en dat je[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comIngrediënten 1 klont boter 1 laurierblaadje 2 takjes tijm (alleen de blaadjes) 2 uien (in ringen) 1 kg kruimige aardappelen (geschild en grote[...]
Bron: ah.nl