Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlMijn Kerstmenu had veel bekijks. Ik wil daar dan ook graag een vervolg aan breien met een Valentijnsmenu. Ziehier mijn suggesties voor een geslaagde[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisterenavond [kerstavond] een overheerlijke visstoofschotel gemaakt. Misschien zelfs meer soep... maar zeker om duimen en vingers van af te likken. Het recept[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.bevoor 4 personen Voor acht reuzengarnaalspiesjes : 16 zoetwater reuzengarnalen - 1 limoen - 4 takjes dille Voor vier sint-jakobspiesjes : 12 sint-jakobsnoten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 handvol couscous - lauw water - ? gesnipperde ui - 2 teentjes knoflook, fijngesneden - 2 rode pepers zonder zaadjes, 1 fijngehakt en 1 in[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 3 tenen knoflook 2 paprika`s een stukje chorizo olijfolie 20 saffraandraadjes 6 middelgrote tomaten theelepel gerookte paprika 2 tl zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Gamba′s, heek, inktvis, mosselen, venusschelpen en zeeduivel Verder: - 3 grote uien - 5 grote tenen knoflook - zwarte peper - oregano -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor acht reuzengarnaalspiesjes : 16 zoetwater reuzengarnalen - 1 limoen - 4 takjes dille Voor vier sint-jakobspiesjes : 12 sint-jakobsnoten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nl