Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1 ui gesnipperd 2 tenen knoflook gehakt 1 rode peper gehakt 1 eetl. peterselie gehakt 1 eetl. verse koriander gehakt ½ eetl. gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 verse Sardines Flink olijfolie extra vierge (Griekse van AH excellent heb ik) Vers sap van 2 citroenen 1 flinke teen knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 verse Sardines Flink olijfolie extra vierge (Griekse van AH excellent heb ik) Vers sap van 2 citroenen 1 flinke teen knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade 125 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, fijn geraspte schil van 1 citroen 60 ml citroensap 1 rode peper, fijn (met of zonder[...]
Bron: smulweb.nlSardines, ingewanden en kieuwen verwijderd en schubbe met achterkant van een koksmes verwijderd (anders vraag jij jou visboer om dit te doen. voor marinade 2[...]
Bron: smulweb.nlOlijfolie rode peper, fijn oregano peterselie knoflook paneermeel vermengd met Parmezaanse kaas peterselie olijfolie 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlYes, this is such an incredible gluten free tabbouleh. I love it. I still remember eating my first tabbouleh in Portugal, about 30 years ago, with some[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDeze traditioneel Portugese wijze van sardines grillen heb ik geleerd in het dorpje waar ik woon: Almodôvar. Het is hier zelfs zo geliefd dat ze 1x per jaar[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje verse peterselie (Ã 30 g) 2 eetlepels kappertjes (potje) 1 citroen 1 rode ui 75 g zwarte olijven zonder pit 2 blikjes sardines[...]
Bron: ah.nl