Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
400 g. bloem, 3 eieren. 2 eetl. vanille, 1 eetl. kaneel, 1 blik fijngesneden ananas op sap, 100 g. gemalen amandelen, 250 g. rozijnen op alcohol, 50 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen De droge ingrediënten 275g zacht bruin of witte broodkruimels 100g gedroogde abrikozen, in stukjes (tot ongeveer dezelfde grootte als de[...]
Bron: smulweb.nl100 gram rozijnen of (Diona: blanke) 100 gram krenten 25 gram sukade of (Diona: abrikozenstukjes) 25 gram oranjesnippers of (sin.of citroenrasp toevoegen bij[...]
Bron: smulweb.nlNu ik eindelijk weer in de keuken kan staan, kan ik daar bijna niet mee ophouden. Het is koken in de vierde versnelling (vooralsnog mag ik niet verder[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBakker Pots te Rolde (en Annen, Drenthe) is een échte bakker en dat blijkt al direct bij binnenkomst. Ten eerste is het drúk in de winkel. Toegegeven, het is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZoetermeer is een opvallend schizofrene stad, met zijn twéé stads- centra (het Stadshart en het Oude Centrum). Deze tweeledigheid is geheel afwezig bij de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAfgelopen woensdag en vandaag ben ik weer druk in de weer geweest in mijn keuken met ......... alweer kerstollen ! Woensdag heb ik drie verschillende versies[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn plaats van een grote stol heb ik kleintjes gemaakt; zo heeft iedereen z'n eigen stolletje. Als uitgangspunt heb ik het recept van de rozijnen-krentenbollen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 10 personen 1 kg kwark, 1 citroen, 100 g boter op kamertemparatuur, 2 dl zure room, 2 dl slagroom, 5 eidooiers, 200 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 30 g[...]
Bron: smulweb.nl400 g. bloem, 3 eieren. 2 eetl. vanille, 1 eetl. kaneel, 1 blik fijngesneden ananas op sap, 100 g. gemalen amandelen, 250 g. rozijnen op alcohol, 50 g.[...]
Bron: smulweb.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen geurig brood Een desembrood met een beetje gist en toevoeging van rozijnen, gedroogde cranberries, noten en zuidvruchten. Op smaak gebracht met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl500 gram bloem 10 gram zout 30 gram gist 20 à 30 gram basterd suiker 40 gram boter 300 gram rozijnen of vruchtenmix 50 gram fijngehakte sukade 50 gram[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlTijdens oud & nieuw had ik een Fiado gemaakt. Fiado is een Surinaams brood/cake gevuld met rozijnen, vruchten, suiker en kaneel. De een kent het als een[...]
Bron: beautydarshwana.blogspot.com