Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 125 g gedroogde zwarte bonen, ten minste 8 uur geweekt 4 zeebaarsfilets, circa 550 g in totaal, met vel 1 el rijstwijn peper en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zeebaarsfilet met vel à 150 g 3 sjalotten (75 g) 1 teentje knoflook 2 schorseneren ½ dl olijfolie 30 g bloem 25 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes verse zeebaars van 70 gram 8 oesters uit de schelp 100 gram sushirijst 1 plakje nori 2 dl room 3 dl sake 1 sjalotje gesnipperd 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram zeebaarsfiletjes 2 limoentjes 2 volle eetlepels creme fraiche 1 eetlepel magere yoghurt 1 sjalotje half bosje bieslook 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is weer zo'n receptje met een overvloed aan kruiden, als je het leest moet je het gewoon maken. Ik zie trouwens juist op de facebook pagina van AGA 'Today[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 2 dl witte wijn ½ eetlepel witte-wijnazijn 1 eetlepel tijm (fijngehakt) 1 eetlepel verse rozemarijn[...]
Bron: ah.nlZoals jullie al gemerkt hebben is vis wel onze favoriet. Vandaag gaan we voor een zeebaars die we bakken in de oven op een bedje van carpaccio tomaten en[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl