Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 200 gram witte, pitloze druiven 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel witte wijn 1 theelepel olijfolie 2 theelepels vloeibare zoetstof[...]
Bron: smulweb.nlNaast rode en witte wijn zijn er nog meer 'soorten wijn' maar die we anders noemen. Een wijn wordt zo genoemd als het gemaakt is van druif en heeft gegist.[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlAls liefhebber van etentjes lust ik ook wel een wijntje op z'n tijd. Ik ben geen grote drinker maar vooral in combinatie met eten vind ik het heerlijk. Bij[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlZoals beloofd, verder met het verslag van de Masterclass . De Champagne Jacquesson is op, we gaan door met Madeira. Madeira is een versterkte wijn die bij de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlWoensdag 29 mei mocht ik een Masterclass meemaken met Champagne van Jacquesson en Madeira van Barbeito in Restaurant Sense. De dag begon met haastig in een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlProeven in Meursault Logerend in Meursault is het moeilijk kiezen waar je wilt gaan proeven. Het logeeradres zelf is een makkelijke eerste keuze als je bij een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl... alhoewel de Baron d'Escalin toch echt wel een blogpost vol lof verdient, als je 't mij vraagt! Neen, ik ben NIET plotsklaps een wijnkenner geworden. Dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken terug heb ik besloten mijn aandacht volledig te richten op Portugal en dan is het mooi als er direct iets bijzonders voorbijkomt: een rode wijn[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlRegelmatig komt appelcider in mijn recepten voor, niet zo verwonderlijk want sinds 2004 maak ik het zelf ieder jaar. Ooit op het spoor gezet door mijn[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 8 personen 1/2 liter wit druivensap vers of uit pak, 4 blaadjes gelatine, 1 citroen, 40 gram suiker 1/2 vanille stokje Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlNodig 1 kilo gemengde vruchten. Gebruik bij voorkeur witte wijn: bij voorkeur rijn-of moezelwijn. Rose smaakt echter ook goed. Liever een bowl zonder alcohol,[...]
Bron: smulweb.nl