Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 grote Spaanse ui, versnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1/2 struik bleekselderij, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 600 ml visbouillon 2 el vissaus 2 el suiker 275 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt en gehalveerd 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zeeduivelfilet 12 takjes verse rozemarijn 3 eetl. Spaanse olijfolie sap van 1/2 kleine citroen 1 teen knoflook, geperst zout en peper 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nl"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je voor wie ik mateloos respect heb? Dat is voor 'gewone' foodbloggers die het lef hebben om een kookboek uit te brengen. Geen BV's, maar 'gewone'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be