Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Bulgur aşı (bulgur in een tomatensausje) is geloof ik niet een heel bekend gerecht uit de Turkse keuken: ik kon er op Google in ieder geval niet heel veel over[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVroeger aten wij thuis met enige regelmaat 'preikoekjes': gehaktballen gemaakt van gehakt, prei en een eitje. En alhoewel ik niet de ketchup erbij hoefde die[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEtli türlü (Turkse ratatouille met vlees) is heerlijk als je zin hebt in gezond eten maar geen trek hebt in veel gedoe. Het is een kwestie van even alles[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHet maken van deze tavuk sote (Turks stoofgerecht met kip en groenten) stond al heel lang op mijn 'to cook' lijstje . Maar omdat mijn man geen grote fan van[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEen tijdje geleden kwam ik op de mooie blog van Sophie, Eten maken , een recept tegen voor andijviegalette met kwarkdeeg . Het andijvie-gedeelte sprak me niet[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat een eer! Door Puur Eten werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Eigenlijk niet echt een award, maar een virtueel vragenlijstje voor bloggers met minder[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlToen ik nog thuis woonde, kookte ik vaak één keer per week, gewoon omdat ik het leuk vond. Vaak koos ik dan voor een hartige taart en dat lukte eigenlijk[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEt sote (letterlijk: gebraden vlees, 'sote' komt van het Franse 'sauté') is een heerlijk snel stoofgerechtje. Zeker nu we weer richting de herfst gaan komt dit[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Kaşar is de Turkse variant van Nederlandse 'gele' kaas, een beetje te vergelijken met wat je hier als jonge kaas koopt, echter het is wel een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Dille is een plant, familie van de kervel en venkel en heeft als kruid een verfijnde smaak. Dille is rijk aan vitamine C. Het wordt veelvuldig in[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOp Instagram volg ik veel meiden die regelmatig de heerlijkste foodfoto's plaatsen. Zo kwam er laatst in één week meerdere keren een overheerlijke foto van[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOndanks dat wij absoluut geen vegetariërs zijn, eten wij regelmatig een dag geen vlees. Zeker twee keer in de week staat er bij ons geen vlees op tafel:[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlToen ik nog thuis woonde, kookte ik vaak één keer per week, gewoon omdat ik het leuk vond. Vaak koos ik dan voor een hartige taart en dat lukte eigenlijk[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl