Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 8 375 g magere roomkaas 2 eetl. magere melk ½ middelgrote rode ui, fijngesneden 4 ansjovisfilets, afgespoeld en fijngehakt, of 2[...]
Bron: allrecipes.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje platte peterselie,heel erg fijngehakt. 2 sjalotjes,fijngesnipperd 1 uitgeperst teentje knoflook 4 in melk ontzoute[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor de pannenkoekjes: - 200g bloem - 1½ tl bakpoeder - 2 el fijngehakte bieslook - 3 bosuitjes, fijngehakt - 2 dl melk - 35 g boter, gesmolten en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoordat ik boodschappen ga doen maak ik altijd eerst een lijstje anders vergeet ik de helft..... Daarentegen ben ik wel heel goed in dingen kopen die ik op[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram half om gehakt (tip met 100% varkensgehakt van een goede slager wordt het eigenlijk nog lekkerder!) Ca. 2dl liter melk 2 sneden brood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 nieuwe aardappelen, in schil gekookt en gepeld en erna in dikke plakjes gesneden 2+1/2 e boter 1 rode ui, in dunne halve ringen 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIk ben van mijn geloof gevallen. Nee, niet van mijn goddeloze geloof, maar van mijn geloof dat flensjes geen avondmaaltijd zijn. In principe behoren flensjes[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWie is er niet dol op een zachte, romige soep? Ik kan me niet voorstellen dat er iemand nee tegen zegt. Niet iedereen is dol op winter, maar persoonlijk mis ik[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBasis witte vissaus Breng ¼ liter melk met ¼ liter water en 1 visbouillontablet al roerend aan de kook. Voeg zoveel allesbinder toe totdat de saus de[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDeeg: 100 gram bloem, 125 gram spelt of tarwemeel, 1 theelepel bakpoeder, 75 gram koude (plantaardige) boter, 120 ml (soja) melk, zout. Vulling: 700 gram[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 1 malse entrecote aan het stuk 2 rode paprika's ½ snee witbrood 50 ml melk 30 g oven roasted amandelen ½ tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nl