Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 200 g mager varkensvlees, heel fijn gesneden 100 g rauwe gepeld garnalen, heel fijn gesneden 1/2 t zout 1 t lichte Chinese sojasaus 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nlMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 400 g pandanrijst 1 Chinese kool (700 g) 1 rode paprika 2 x 250 g tilapiafilet (vis) 6 el wokolie 1 pakje romige kokosmelk (200 ml) 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe verrukkelijke kleine loempiaatjes die we onlangs weer eens hebben gemaakt, mogen niet op deze blog ontbreken! Ze lijken op de Vietnamese loempia’s die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen paar maanden geleden had ik babi ketjap met chinese kool klaargemaakt. Ik gaf toen als commentaar dat ik het erg lekker vond, maar dat de porties te klein[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls je dit hebt geproefd, ga je nooit meer naar de chinees voor babi ketjap. Echt een heel lekker en makkelijk recept! De peper en het gember maken het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlRijst met vis vinden wij een heerlijke combinatie en we variëren er veel mee. Dit keer werd het rijst met gestoomde groente en vis met een aziatisch tintje.[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlWat wij zoal eten is een veelgestelde vraag. Wat we eten als het snel moet gaan nog meer. Vroeger zouden we dan al snel om friet met stoofvlees of curryworst,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beMijn leven wordt momenteel bepaald door de klok. Ieder half uurtje vrij is winst. Stage lopen werken, lesgeven, methodes schrijven. En dat is alleen wat ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWie heeft hem niet gelezen? Sikyeong...... Chinese boek der Liederen :) Hierin wordt voor het eerst gesproken over ji, de term waarmee kimchi werd aangeduid[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlDeze rolletjes zien er best spectaculair uit, vind je niet? En ze maken je ook nieuwsgierig naar de inhoud. Ze zijn gevuld met Indiase viscurry, die ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl