Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlShoarma is lekker op een (pita)broodje, maar ook in ovenschotels, bij frietjes of de Gourmet. De voorgekruide shoarma in de supermarkt bevat naast de kruiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPrimeur! Dit is een receptje van mijn mama. Eigenlijk altijd wanneer ik groente-vlees-patatjes maak, baseer ik mij op één van de pakweg tien gerechten[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJaren geleden, in de zomer van 1981 schat ik zo. Liftend met vriendin B. door de Franse Alpen, in die tijd zo ongeveer de standaard manier van reizen als je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGevulde groenten zijn altijd zeer dankbaar: je kan paprika's vullen, tomaten, courgette. Bovendien is de variatie van de vulling is ook oneindig... vis, vlees,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beSate Sate is van oorsprong een indonesisch of maleisisch gerecht. En bestaat uit 3 stukjes vlees op een stokje (of vis) de bekenste sate is wel saté babi (sate[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDat mijn keuze om dit succulent braadstuk op tafel te zetten niet zo voor de hand liggend was, merkte ik aan de verbaasde tot vragende blikken van zij die mij[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 350 gr boekweitmeel, 100 gr gemeng meel, 500 gr varkenslever, 250 gr kopvlees (varken), 250 gr buikspek, 1 ? L water SNUFJE NOOTMUSKAAT,[...]
Bron: smulweb.nl