Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 4 personen Krokante amandelen 250 g geschaafde amandelen 250 g suiker 1 el honing Frambozensaus 250 g diepvries frambozen 2 el honing 75 ml rode port[...]
Bron: smulweb.nlWelkom, iedereen. Kom binnen. Het is feest. Ik vier mijn verjaar- dag en kwam in de gelukkige gelegenheid om 'toute Nederland' mee te laten koken voor het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 bitterkoekjes verkruimeld. 100 gr amandelspijs. sap en rasp van 1 sinaasappel. 8 halve perziken uit blik. 2 dl zoete witte wijn. 25 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak stoofpeertjes (koelvers, 400 g) 200 ml slagroom 25 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 eetlepel limoensap 3 blaadjes gelatine (rood of wit)[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten 1 sinaasappel 1 citroen 1 liter rode wijn 1 liter zoete witte dessertwijn (Muscat) ¼ liter rode port 125 g cranberry’s, gedroogd 3[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn Toscane is vijgenjam met gemalen amandelen te koop. Dit geeft een amandelspijsachtige smaak aan je vijgenjam. Ik denk dat dit in Nederland niet te koop is,[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 1 bak stoofpeertjes (400 g, koelvers) 200 ml slagroom 25 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 el limoensap 3 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 50 g donkerbruine basterdsuiker 1 kaneelstokje 4 kruidnagels 2 steranijsjes 2 tl gemalen kardemom 400 ml soepele rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 mandarijnen 125 g pruimen (voorgeweld, zonder pit) 4 el rode port 125 g ricotta (verse kaas, bakje 250 g) 1 el suiker zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 stevige handperen (geschild en in blokjes) 1 fles rodebessensap (250 ml) 1 theelepel kardemompoeder 1 zakje amandelschaafsel (45 g) 50 g[...]
Bron: ah.nl