Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 181 recepten
voor 12 personen 250 gr verse vijgen 1 sinaasappel 1 citroen 50 gr rietsuiker 5 cl port 1 mespuntje kaneelpoeder 12 dunne plakjes eendenborstfilet[...]
Bron: smulweb.nlIk ben al een hele tijd een grote bagelliefhebber maar sinds ik in Breda lunchte bij "bagel and beans" ben ik helemaal superfan :) Thuis maakte ik tot nu toe[...]
Bron: anne-in-de-keuken.blogspot.comIngrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de panna cotta: - 300 ml slagroom - 200 ml melk - 50 g suiker - 1 vanille peul - 4 blaadjes gelatine Voor de in rode wijn gepocheerde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVan sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk kon het niet laten en kocht nog een keer wat vijgen. Helaas bleken ze bij thuiskomst niet allemaal even mooi meer. Eigenlijk leken ze me vooral nog[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comTijdens de lunches bij de workshops laat ik de deelnemers verschillende broden proeven. De laatste tijd zijn dat veelal broden die gemaakt zijn met desem, zo[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMini Panettones Recept printen Biga: 180 gram tarwebloem 115 gram water, lauwwarm ¼ theelepel droge gist Deeg: 3 eieren, samen 180 ml 115 gram zachte[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 7 personen 225gr gedroogde pruimen, 225gr gedroogde abrikozen, 115gr gedroogde vijgen, 115gr rozijnen, 115gr geblancheerde amandelen, 55gr[...]
Bron: smulweb.nlPlm. 500 gram gedroogde vijgen plm. 1/4 liter droge rode wijn geleisuiker 1:2 mespunt kaneel Hulpmiddelen Grote pan lege jampotjes weegschaal Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl