Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
voor 4 personen 4 zoute haringen 1/4 l melk 500 g aardappels (vastkokers) 1 ei 2 rode uien 2 eetl. bloem 125 ml zure room 1 eetl. geraspte mierikswortel (uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram verse gember Kruiden voor de gember in het zuur: 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn. 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken[...]
Bron: smulweb.nlPlm. 100 gram gemberwortel - 3 theelepels zout - 1/2 dl witte azijn of rijstwijn - 2 eetlepels suiker - 5 eetlepels water Hulpmiddelen Schone jampot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 pak meergranen pannenkoekmix 400 ml melk 1 ei zout en versgemalen peper 1 eetl. boter of vloeibaar bakproduct 1 eetl. mayonaise 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comZoals zoveel foodlovers was ik afgelopen weekend in het Amstelpark te vinden waar het culinaire festival Taste of Amsterdam werd gehouden. Op Taste is van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comZoethoutwortelextract (van de Glycyrrhiza glabra ; Grieks: glukos =zoet + ryca =wortel) is een belangrijk ingrediënt, zo niet het hoofdbestanddeel, van drop.[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comvoor 4 personen 50 gram verse gember Kruiden voor de gember in het zuur: 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn. 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken[...]
Bron: smulweb.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHutspot van zandpeen Dit gerecht is heel simpel te bereiden en heeft een heerlijke volle kruidige smaak. Lekker als vegetarisch hoofdgerecht, maar ook prima te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSardines zijn niet helemaal verantwoord om te eten, maar zolang je het niet te vaak doet en altijd degene met MSC keurmerk neemt is het prima. Volgens goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk ben dol op roze koeken, Nutella, vissticks, falafel, witte chocolade met gepofte rijst en nog het allerergste van allemaal, vegetarische tuinkruidenpaté.[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIn minder dan een week barst het los. Voor Leidenaar staan de dagen rond 3 oktober garant voor feest, groot feest. Bevrijd van de Spanjaarden maar niet van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comMijn radio staat geprogrammeerd op radio 4. Lekker luisteren, dromen soms, even helemaal niets. Totdat de culinaire rubriek mijn grijze cellen activeert. Ik[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIk had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoewel de recepten op deze blog over het algemeen niet veel zout bevatten, wil ik jullie toch de kookterm 'PEKELEN' niet onthouden... Pekelen (ook: zouten) is[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl