Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is best wel wat werk , er gaan heel wat ingrediënten in en het moet best lang stoven, maar het is zó lekker . Wij maken het altijd voor 2 dagen, de ene dag[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEerlijk is eerlijk, een verregende zondag is natuurlijk niet echt leuk. Maar ik ben en blijf een optimist, dus probeer ik toch maar het positieve te zien. Want[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHoeveel vliegen kun je in één klap slaan? De agenda voor juni stond al behoorlijk vol. Het in de agenda opschrijven is niet zo inspannend, maar de uitvoering[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWeer eens een ander stoofpotje met runderriblappen. Door de koekkruiden en de sojasaus krijgt de stoofpot een warme smaak die helemaal bij de herfst past. En[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nl